20 Mart 2007

YENİ OYUNCAKLARIM























Bu karede görünen herşey beni o kadar mutlu ettiki anlatamam. Bunlar birçok blogda eşsiz güzellikteki pastaları süsleyen marifetli ellerin kullandıkları birkaç pasta aparatı. Almanya'da yaşayan bir arkadaşım İngiltereyi ziyaret edip daha sonra İstanbula geleceğini duyduğumda hemen O'na çok istediğim fakat Türkiye'de bulamadağım birkaç malzemenin fotograflarını yolladım. Pastacılık grubundan birçok arkadaşım farklı sitelerden siparişler vererek yurtdışından getirtiyorlar fakat benim en çok istediğim Sevgili Işıl'ın pastalarında kullandığı bu Fancy-Fill Cake Pan setini sadece Amazon'da görmüştüm fakat bu ürünü Türkiyeye göndermediklerini bildiren mail almıştım. Artık tek şans yurt dışında yaşayan bir yakınıma rica etmekti.
Birde Sevgili Burcu birçok çalışmalarında kullandığı squeeze bottlesların (plastik, krema veya royal icing sıkma şişesi) çok rahat oldugunu söylemişti. Açıkcası çok merak ettim ve bir tanede ondan rica ettim. Diğerleri ise üç boy yaprak kalıbı. Çok sabırsızlanıyorum onları kullanmak için.
















Bu çok şirin yumurtalıklar da annemin hediyesi. Onlarıda çok beğendim :) İki gündür sayelerinde sabahları yumurta haşlar olduk.

6 yorum:

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Yeni oyuncaklarını güle güle kullan, o heyecanı bilirim, malzemen olmayınca hayalgücünün önüne nasıl set çekildiğini de.. Kimbilir ne güzel şeyler çıkaracaksın ortaya.. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler,
Esra

Adsız dedi ki...

Tulay hanim bunlar harika seyler, yaprakları görmüştüm çok pahali satılıyor istanbulda. iyi gunlerde kullanın.

NiNo dedi ki...

harika seyler bunlar gule gule kullan guzel pastalar yap susle ve bizimle paylas olurmu canim cok sevindim senin adina bende bi sitede gormustum ancak kargo ucreti urun fiyarinin 3 katiydi :( artik seninkilere bakarak yetiniriz:) sevgiler

kamiş dedi ki...

Çok güzellermiş, güle güle kullan. Güzel şeyler yap, bize de göster e mi :))

Hülya dedi ki...

Cicilerine bayıldım arkadaşım.O kadar güzeller ki.Ben de bu pastacılık işinden sonra hayatımın en anlamlı hediyeleri olarak bu tür aparatları sayıyorum.Asla bir tek taş bile yerini dolduramaz bunların.Bu kadar kahramanca konuştum işte.Anlayıver.....

Tijen dedi ki...

Tuloş'cuğum,
Yeni oyuncaklarınla bol bol oyna, gül, neşelen, kahkaha at, tadını çıkar!
Tijen