06 Aralık 2006

Uzaktaki kardeşime,

Kardeşini seç sitesinde bir tık ile başladı herşey. 2 yıl oldu daha sesini bile duyamadım ama yüreğimin bir köşesindesin hep. Sadece sen değil ailen ve sınıf arkadaşlarında var aslında. Ama herşey gücüm yettiği kadar kardeş... Çoookkk uzaktasın çok.

Ne mutlu böyle bir site oldu dedik, ne mutlu bağlarımızı koparmıyoruz dedik, ne mutlu hiçbirşey yapamasakta mektuplaşıyoruz dedik, aaaa orda 2 metre kar var yinede defterlerin ulaştı mııı dedik sevindik.

Ama öyle bir dünya olmuşki artık, senin benim ve diğer kardeşlerimiz üzerinden kötü niyetlilerin oyunları sarmış heryeri. Hani sana kutularımı ulaştırmamı sağlayan yurtiçi kargo varya, kardeşini sec kampanyası başlığı altındaki tarife ile %30 indirimli idi. Ben burda, acaba kırmızı kalem göndersem sınıftaki diğer arkadaşları kıskanır mı diye düşünürken, bazı insanlar eşine dostuna ehlikeyf kargolamalarını kardeşini seç kampanyası başlığı altında indirimli göndermeye başlamışlar... Durum böyle olunca indirim falan iptal olmuş tabi. Böyle güzel yardımlaşmaları baltalayanlar var, böyle güzellikleri teşvik yerine suiistimal edenler var kardeş...

Kendine iyi bak, söyleyecek birşey bulamıyorum...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

İnanamıyorum ya, ne insanlar var. Gerçekten yazık.

Adsız dedi ki...

Bu tür insanları gerçekten kınıyorum. Nasıl bir vicdandır hiç mi içleri sızlamıyo. pes doğrusu!

Adsız dedi ki...

malasef bu tip insanlar yüzünden artık kimse yardım yapmak istemiyor.

Tulosh dedi ki...

Allahtan sorun halledilmiş. Ben bu tür insanları şiddetle kınıyorum. Yeni çözüm yollarına da el atmazlar umarım.

eliff dedi ki...

merhaba,
yahoodaki grupta tanistim sizinle, blogunuzu gezmek bugune kismetmis. kardesini seç ten sizin sayenizde haberdar oldum. tesekkur etmek istedim.. vesile oldugunuz benim de kardesimi bulmama.:) blogdaki pastalarda, keklerde, boreklerden bahsetmiyorum bile , hepsi harika, ellerinize saglik.
daha sık gorusmek uzere
sevgiler,
elif

Tulosh dedi ki...

Elif merhabalar,
Çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Eğer böylesine güzel bir işte vesile olduysam ne mutlu bana. Sesini bile duyamadım daha ama çok seviyorum kardeşimi. Bazen bana mektup yazıyor ve mektubu yollamak içinde köyün öğretmeninin ilçe merkezine gideceği günü bekliyor. Çok değil sadece 5-6 ayda bir O'nu sevindirmek beni inanılmaz mutlu ediyor. İnşallah seninde kardeşinle aranda böylesine güzel bir bağ oluşur.